Birine karşı gelmek, sert cevap vermek ...

Çemkirmek,
Halk dilinde kullanılan bir kelime.
Birine karşı gelmek, sert cevap vermek.
Kesik kesik havlamak.
Köpek gibi havlamak.
Bağırıp, Çağırmak.
Gereksiz ve yüksek sesle konuşmak.
. (köpek) kesik kesik havlamak, ürümek. (birine) arsızca karşılık vermek
Yüze karşı ileri geri bağıra çağıra konuşmak. 2. Köpeğin olduğu yerde kesik kesik havlaması.
hiç bişiy bilmediğin için cahilce bağırıp çağırıp hatanı örtbas etmektir.





Blogunda Çemkirme Duvarı adını veren blog yazarı  Alıntı; 
http://ladydiyebiri.blogspot.com/p/cemkirme-duvar.html

Köpeklerin sahiplerine veya tanıdıklarına karşı hırlaması,  Karşı gelmek Köpeklerin 
sahiplerine veya tanıdıklarına karşı hırlaması Kesik kesik havlamak Karşı gelmek, sert cevap vermek Birine karşı gelmek,

Alıntı : http://www.sozlukbu.com/k/15822/çemkirmek_kelime_anlamı_nedir_ne_demek#ixzz2w8xvUYG5



Köpeklerin gereksiz yere havlaması, karşı tarafı rahatsız metmesi. bağırıp çağırmak, yapılanları içinde tutup tutup sonradan yüze vurmak anlamındaki kelime., bizim oralarda "it gibi çemkirmek" kalıbı vardır. karşı gelmek, sert cevap vermek. birine ukalaca, arsız ve yüzsüzce yanıt vermek anlamına gelir ., Evlilik, muhafazakarlık ve seks gibi konularla ilgili ilginç açıklamalarıyla zaman zaman gündeme gelen İslami yaşam koçu Sibel Üresin yine çok tartışılacak sözler sarfetti.

Daha önce eşinin ikinci bir eş alması için müsaade ettiğini ve kendi arkadaşını önerdiğini söyleyerek tartışmalara neden olan Sibel Üresin Beyaz TV'de Serdar Arseven, Yaşar Okuyan ve Ayşe Acar'la katıldığı OBJEKTİF programında  "İyi namaz için iyi sevişin, iyi çemkirmek için iyi sevişin" dedi.
İşte Sİbel Üresin'in yeni incileri

"Zinanın suç sayılabilmesi için 4 şahit olması gerekiyor"

"İki erkeğin baş başa kalmaları cinsel tercihleri aynıysa zinadır"
"Rasim Ozan Kütahyalı, salak, dangalak"

"Doğru namaz kılmanın yolu doğru cinsel birleşmeden geçiyor. Cinsellik bir ibadettir. Helalinden bir cinsel ilişkiden doğan çocukla, haramla girilen cinsel ilişkiden doğan çocuğun yaradılışları aynı mı? Doğru namaz kılmak iyi abdest almaktan geçiyorsa, Allah'a iyi kul olmanın koşulu da sağlıklı döllenmektir. Bu yüzden önceliklidir. iyi çemkirmek için iyi sevişin"

"Zengin bir erkek olsaydım 4 kadın alırdım. Peygamber efendimize soruyorlar. “Bana dünyada üç şey sevdirildi. Gözümün nuru namaz, güzel koku ve kadın” diyor. Kadın güzel bir şey. Kadın halimle öyle güzel kadınlar görüyorum ki hayran kalıyorum. Allah o kadar güzel yaratmış ki. Onun için çok eşliliğe karşı gelenin imanından şüphe ederim ben."
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024